Om Evjéli


JÄMTLANDSTÖSEN BAKOM EVJÉLI

Jag heter Jennifer och är grundaren av Evjéli. Efter flera år av studier i södra Sverige flyttade jag hem till Jämtland igen som nyexaminerad designer. Jag har alltid haft en dröm om att starta eget där jag får vara kreativ och uttrycka mig i färg och form, men inte riktigt funnit det rätta för mig. Tills den dagen jag letade smycken till mig själv men inte kunde hitta det där lilla extra. Det var alltid något som saknades. Kan man inte göra smycken som känns både lyxiga och naturnära, tänkte jag? Som är stilrena och trendiga samtidigt som de har en djupare betydelse?
I den stunden föddes Evjéli.


MER ÄN BARA ETT SMYCKE

Jag brukar säga att Evjéli är mer än bara ett smycke, det är en känsla. Det kan vara något som att stå på en fjälltopp med hela världen framför sig, att våga följa sina drömmar eller kärleken till livet. Ett smycke som är nära ditt hjärta och kan skänka dig både glädje och styrka, men också hopp när du behöver det som mest. Som för dig närmare naturen eller påminner dig om goda minnen och fina relationer. Allt som livet ger oss, formad till en ädelmetall.

Hantverk och bra design ligger mig varmt om hjärtat. Mina skisser kommer till liv hos fantastiskt duktiga smyckestillverkare i Thailand med över 30 års erfarenhet i branschen. Jag lägger ner mycket kärlek och själ i allt jag gör för att utveckla Evjéli. Från att skapa nyheter till att packa din beställning och allt där emellan!

Jag hoppas du vill följa med på Evjélis resa och fortsätta bli inspirerad.  ♡